ΥΛΙΚΑ
-25Ο γρ κουβερτουρα
-25Ο γρ κουβερτουρα
-200 γρ ταχινι
-100 γρ μελι
-100 γρ καθαρισμενα αιγινης
βαζουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα και μολις λιωσει αποσυρουμε απο τη φωτια και βαζουμε το τζχινι,το μελι και τα φυστικια
το αφηνουμε να κρυωσει στη λαδοκολα
..και μετα κοβουμε σε οτι σχημα θελουμε.τυλιγουμε σε αλουμινοχαρτο τα κομματια
βαζουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα και μολις λιωσει αποσυρουμε απο τη φωτια και βαζουμε το τζχινι,το μελι και τα φυστικια
το αφηνουμε να κρυωσει στη λαδοκολα
..και μετα κοβουμε σε οτι σχημα θελουμε.τυλιγουμε σε αλουμινοχαρτο τα κομματια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου