ΥΛΙΚΑ!
-2 φλυτζανια φαριναπ
-2 φλυτζανια αλευρι
-4 κγ μπεκιν
-1 φλυτζανι ελαιολαδο
- 1 φλυτζανι χυμο πορτοκαλιου
-1 και 1/4 φλυτζανι ελεις μαυρες σε κομματακια
-1 φλυτζανι φρεσκο κρεμμυδι
- 2,5 κγ δυοσμο
Τα ανακατευουμε ολα με το χερι να γινει 1 ζυμη,βαζουμε λιγο λαδακι στο ταψι μας και βαζουμε το μειγμα..και ψηνουμε στους 160 βαθμους για καμια ωρα!παιρνει γρηγορα χρωμα..μη ψαρωσετε και το κλεισετε το φουρνο!αφηστε το να ψηθει!
την συνταγη μου την εδωσε 1 διαδυκτιακη φιλη απο τη κυπρο!
α ειναι κ νηστησιμη..γιουπιιιι
ΑπάντησηΔιαγραφήεχει κ ελαιολαδο?????????/γιουπι γιουπιιιιιιιιιι
καλα που το εγραψες... την εψαχνα ποτε την ειχε πει η
ΑπάντησηΔιαγραφήΝανα γιατι θελω να την κανω αυριο...
μηπως αν αρπαξει πολυ απο πανω να τη σκεπασω με αλουμινοχαρτο για να ψηθει και απο μεσα;;;
Θα τη φτιάξω το απόγευμα...Τους έχω ταράξει στα όσπρια και τις πατάτες...Καιρός για μια αλλαγή...Καλημέρα εύχομαι..
ΑπάντησηΔιαγραφήοχι βαγκ!αν εχεις χαμηλο το φουρνο δε χρειαζεται το αλουμινοχαρτο!οστρια περιεμνω να μου πεις πως εγινε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠω πω τι ωραία πίτα! Σαν κέικ πρέπει να είναι εμφανισιακά,ε;
ΑπάντησηΔιαγραφήναι...ετσι φαινεται αλλα βγαινει πολυ πιο νοστιμο!!!το κανεις και σε κανονικο ταψακι αν θελεις!
ΑπάντησηΔιαγραφή