το ειδα σε αυτοτο απιστευτο μπλογκ...εχει απιστευτες συνταγες..
μια απο αυτες ειναι η παρακατω..
υλικα!
-βουτυρο αγελαδος (αυτο σε αλουμινοχαρτο)
-ελαιολαδο
η συνταγη βεβαια λεειοσο βουτυρο,τοσο λαδι αλλα γινεται αρκετα μαλακο...
εγω εβαλα το μισο απο οτι λεει η δοση ελαιολαδο κ βγαινει σουπερ κ γευστικο.
τα βαζετε αυτα τα 2 στο μουλτι κ βγαινει 1 πολυ ωραια σπιτικη μαργαρινη
μια απο αυτες ειναι η παρακατω..
υλικα!
-βουτυρο αγελαδος (αυτο σε αλουμινοχαρτο)
-ελαιολαδο
η συνταγη βεβαια λεειοσο βουτυρο,τοσο λαδι αλλα γινεται αρκετα μαλακο...
εγω εβαλα το μισο απο οτι λεει η δοση ελαιολαδο κ βγαινει σουπερ κ γευστικο.
τα βαζετε αυτα τα 2 στο μουλτι κ βγαινει 1 πολυ ωραια σπιτικη μαργαρινη
Υπέροχη ιδέα !!!!!! Ευχαριστούμε !!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνεται πολύ καλό...αύριο κιόλας θα την κάνω...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστούμε.
Φιλιά.
Μαρία
Μα πού τα ανακαλύπτεις όλα αυτά;Πρωτότυπη συνταγή!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπαιδια υπαρχυον τοσο ομορφα κ ενδιαφεροντα μπλογκ..
ΑπάντησηΔιαγραφήοποιος την κανει να μου πει εντυπωσεις παρακαλω!
Ωραία ιδέα μας έδωσες!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή βδομάδα, καλώς σε βρίσκουμε!!
Καλοοοοοοοοό!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειμαι πολυ περιεργη γεωργια μολις το δοκιμασω θα σε πω!!
ΑπάντησηΔιαγραφήσοβαρά???? Γίνεται μαργαρίνη έτσι???? Το κάνω σχεδόν πάντα όταν φτιάχνω κέικ...εγώ απλά το κάνω γιατί δε μου αρέσει η πολύ βουτυρίλα ούτε η πολύ λαδίλα στο κέικ και έτσι τα ανακατεύω ...κ το κέικ βγαίνει σούπερ!
ΑπάντησηΔιαγραφή