Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΚΑΡΟΤΟΥ

ΥΛΙΚΑ

- 450 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις

-220- 250 γρ καλαμποκαλευρο

-4 καροτα μεγαλουτσικα

- 200 μλ λευκο κρασι

- 200 μλ ηλιελαιο

- 2 κσ bakin

- 1κσ αλατι

-1 κγ ζαχαρη




τα βαζεις ολα μαζι σε 1 λεκανη και ζυμωνεις.να γινει μαλακη η ζυμη


μετα τα κανεις μπαστουνακια,μπορεις να βαλεις και σουσαμι απο πανω ή κουακερ ή τιποτα

τα ψηνεις στους 210 βαθμους για κανενα 20λεπτο περιπου!αναλογα ποσο μαλακα τα θελεις!



η συνταγη ειναι απο το topsyntages.gr




3 σχόλια:

  1. mmmm.ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τόσο λαχταριστά!!!Θα τα δοκιμάσω!!!Ευχαριστούμε για τη συνταγή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελεια!!!
    Τα εφτιαξα ειναι πανευκολα και πολύ γευστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή