βαζετε σε 1 ποτηρι μιση κουπα χλιαρο νερο,1 φακελακι μαγια και 3 κουτ της σουπας αλευρι και τα αφηνετε 1 τεταρτο περιπου!!
..καπως ετσι πρεπει να μοιαζει μετα το τεταρτο .αν δε φουσκωσει ετσι,απλα θα βγουν λιγο σκληρα.οχι οτι δε γινονται!!
και ξεκιναμε!!
-γυρω στο 1 κιλο αλευρι
-100-120 μλ ελαιολαδο
-50 γρ ζαχαρη
-μισο ποτηρι χλιαρο νερο(ισως και λιγο παραπανω)
-1 κουτ σουπας αλατι
ζυμωνουμε ελαφρα!
καπως ετσι πρεπει να μοιαζει το ζυμαρι σας..να μη κολαει στα χερια!!
ετοιμαζεται 1 πιατο με νερο,1 με σουσαμι και βουταμε πρωτα στο νερο και μετα στο σουσαμι και το βαζουμε στο ταψι
ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 220 βαθμους για 1 τεταρτο περιπου!!
....λιγο πριν τα βαλετε στο φουρνο!!
Ττελικο αποτελεσμα!!!
μιαμ μιαμ !!πεντσνόστιμα φαίνονται!!!!θα τα δοκιμάσω!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε πιστεύω και θα τα φτιάξω!!! φιλάκια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ.ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφήφερε και απο δω.μου τρεχουν τα σαλια
ΑπάντησηΔιαγραφήΠειράζει πολύ αν δεν βάλω αλάτι και ζάχαρη να τα δίνω και της μικρής; Κι αν τα κάνω με αλεύρι ολικής άλεσης; Την κατέστρεψα τη συνταγή...
ΑπάντησηΔιαγραφήπραγματικα...ττην ισοπεδωσες χριστινα!!δοκιμασε...και μη μας λες...φανταζομαι πως θα βγουν..αχαχ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήηρθε ο καιρος να τα κανω και εγω.....
ΑπάντησηΔιαγραφήη Μαριαννα αποφασισε οτι τωρα πια την αρεσει το σουσαμι και δεν ειναι.... σκουπιδακια!!!!!
εσκασα μεχρι να τη βρω τη συνταγη σου εδω.
μας λειπεις παντως... μπες να λες κανενα γεια βρε....
φιλια!