ΥΛΙΚΑ
-1 φακελακι ξηρη μαγια
-μισο κουτ αλατι
-μισο κουτ ζαχαρη
-μισο ποτηρι χλιαρο νερο
-αλευρι (περιπου μισο κιλο)
ριχνουμε ολα τα υλικα μαζι και ζυμωνουμε ετσι ωστε να γινει 1 μαλακη ζυμη να ξεκολαει απο τα χερια
σκεπαζουμε το μιγμα με 1 σακουλα του σουπερ μαρκετ και βαζουμε κουβερτες και το αφηνουμε να ξεκουραστει μιση ωρα
ετοιμαζουμε τα υλικα που θελουμε να βαλουμε!
η σειρα που βαζω εγω ειναι(απο κατω προς τα πανω)
-σαλτσα(οση ποτοτητα κετσαπ,την μιση ποσοτητα σε μουσταρδα και ριγανη)
-κασερι,τυρι κιτρινο
-μπεικον,σαλαμια,μορταδελα
-πιπεριες ελεις μανιταρια και στο τελος
-ντοματα σε ροδελες(στην οποια ντοματα και στα μανιταρια βαζω και λιγο λαδι να μαραθει)10λεπτα πριν κλεισω το φουρνο πασπαλιζω με κιτρινο τυρι!