Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΧΑΛΒΑΣ του μπακαλη

ΥΛΙΚΑ

-300 γρ ταχινι
-120 γρ ζαχαρη
-1 κουταλια σουπας γλυκοζη


βαζω σε 1 τηγανακι-ταψακι τη ζαχαρη και τη γλυκοζη με 1 κουτ σουπας νερο στο ματι της κουζινας
ετσι ωστε να γινει σαν καραμελα(ανακατευω συνεχεια)

βαζω σε 1 μπωλ το ταχινι και μετα ριχνω το καυτο μιγμα στο ταχινι
και ανακατευω συνεχεια μεχρι να γινει σκληρο και να μην ανακατευεται αλλο
μοιραζω σε μπωλ και τα βαζω στο ψυγειο για 24 ωρες!

γινεται ακριβως σαν τον αγοραστο!
η συνταγη ειναι απο 1 που τη λενε nect 66 απο το συνταγες της παρεας!να σαι καλα!

5 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΥΝΤΑΓΗ...ΘΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία και αυτή η συνταγή!Ευχαριστούμε που τη μοιράστηκες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εννοειται και θα την ,μοιραστω!καντε την και δε θα χασετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα το κανω σημερα..θουθου

    ΑπάντησηΔιαγραφή