ΥΛΙΚΑ
-2κγλ baκιν powder
-100ml ελαιολαδο
-165 μλ νερο
- 5 μλ αλατι
-60 μλ καστανη ζαχαρη
-3 κουπες αλευρι(μπορει και παραπανω)
-σουσαμι
τα βαζω ολα στο μπωλ και τα κανω 1 ζυμη μετρια,οχι πολυ μαλακη
βαζω σε 1 μπωλ νερο και σουσαμι
πλαθω σε μπαστουνια και βουταω στο σουσαμι।εμενα μου βγηκαν λιγο χοντρα και μαλακα!αν θελετε τα κανετε πιο λεπτα,να γινουν πιο κρατσανιστα
τη συνταγη μου την εδωσε η φιλη μου η βενη!ευχαριστουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου