ΥΛΙΚΑ
- 450 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
-220- 250 γρ καλαμποκαλευρο
-4 καροτα μεγαλουτσικα
- 200 μλ λευκο κρασι
- 200 μλ ηλιελαιο
- 2 κσ bakin
- 1κσ αλατι
-1 κγ ζαχαρη
τα βαζεις ολα μαζι σε 1 λεκανη και ζυμωνεις.να γινει μαλακη η ζυμη
μετα τα κανεις μπαστουνακια,μπορεις να βαλεις και σουσαμι απο πανω ή κουακερ ή τιποτα
τα ψηνεις στους 210 βαθμους για κανενα 20λεπτο περιπου!αναλογα ποσο μαλακα τα θελεις!
η συνταγη ειναι απο το topsyntages.gr
mmmm.ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι τόσο λαχταριστά!!!Θα τα δοκιμάσω!!!Ευχαριστούμε για τη συνταγή!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤελεια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα εφτιαξα ειναι πανευκολα και πολύ γευστικά!!!