ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;και εγω ελεγα δεν ειναι δυνατον..και ομως..
τι χρειαζομαστε;;κρεμα γαλακτος full fat,1 βαζακι μεγαλο και λιγο αλατι!
βαζουμε τη κρεμα γαλακτος
(200μλ) σε 1 βαζακι που να φτανει μεχρι τη μεση!
και ξεκιναμε και κουναμε πανω κατω το βαζακι επιμονα..
στην αρχη γινεται ...σαντιγυ..και συνεχιζουμε το χτυπημα..
μετα θα αρχισει να ..κοβει..μη τα παρατησετε..μετα αυτα τα κομματακια βουτυρου θα γινουν 1 μαζα.οταν γινει αυτη η μαζα λοιπον,ειναι ετοιμο το βουτυρο!
ριχνεται το βουτυρογαλο που ειναι επεισης πολυ θρεπτικο και νοστιμο.(με τη βοηθεια ενος τουλι)και μενει μεσα το βουτυρο.το βγαζετε,το βαζετε σε 1 ταπερ και αλατιζετε!για 1 κρεμα γαλακτος 200ml θα χρειαστειτε στη μυτη του κουταλιου αλατι!
το βαζετε στο ψυγειο..ειναι λιγο σκληρο αλλα αν το βγαλετε 3 λεπτα πριν το αλειψετε,γινεται αλοιφη!δε βγαινει τρελη ποσοτητα...αλλα αξιζει!
η ιδεα;;εδω
Wow Love that blog!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα,να ρωτήσω κάτι? Η κρέμα πρέπει να είναι παγωμένη η δεν έχει σημασία?Και με πόσα λιπαρά?
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν σε ζάλισα συγγνώμη,αλλά δεν αναφέρεις κάτι τέτοιο πουθενά.
Ευχαριστώ!
geia σου μαρια..το ιδορθωσα..εχεις δικιο..φουλ φατ η κρεμα γαλακτος..δεν εχε ισχεση αν ειναι σοτ ψυγειο!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλο βραδυ!
Ούτε που το φανταζόμουν !! Να το δοκιμάσω ε!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕνα βραβειάκι για σένα καλή μου
Καλό Σ/Κ
φιλιά
ελα ρε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘά τό δοκιμάσω!!!!Καλό Σ/Κ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή